Желязното правило ­– Част I

27 април 2020

Откакто последните ми 2 публикации бяха написани, някои интересни неща бяха осветлени, което е нужно да се сподели и постави в перспектива. С надеждата до края на тази публикация вие също да разберете защо избрах това заглавие.

Повечето от това, което първоначално бях издигнала като хипотеза в последните ми 7 публикации, се потвърди от различни източници, представено от хора, които нямат абсолютно никаква представа за работата на д-р Хамер. Винаги е удовлетворяващо, когато други хора, независимо дали знаят за Петте Биологични Закона, стигат до същите заключения.

Нека първо ви припомня за „втората вълна”, която беше спомената в една от последните ми публикации и която дори традиционните източници казват, че предстои. Моят въпрос е защо те знаят това?

За да разберете всичко това, трябва да очертая механизма, който д-р Хамер откри и който е причината за всички заболявания (вкл. психичните, бел.пр.), като изключим отравянето, за което ще говоря по-късно в тази серия от публикации.

Първият Биологичен Закон – 1981

Първият биологичен закон – „Желязното Правило на Рака” беше открит от д-р Хамер през 1981 г. Да знаете годината, в която е направено откритието, е важно, за да разберете контекста на тази публикация.

Първият биологичен закон гласи, че всички заболявания, без отравянето, се причиняват от биологичен шок (непредвидено събитие), което наричаме ДХС.

За тези от вас, които са нови в Германската Нова Медицина, акронимът ДХС означава Дирк Хамер Синдром в чест на сина на д-р Хамер, който издъхна от ръката на италианския престолонаследник Виктор Емануел. Не е нужно да казвам, че това събитие и неговите последствия бяха шок за д-р Хамер и последваща причина за неговия рак на тестисите.

В самия момент на биологичния шок е засегната много специфична част от мозъка, която е предварително определена от точната природа на шока и как човекът го преживява (по-подробно тук, бел.пр.).

Страх от агресия

Нека вземем за пример това, което изпитвахме глобално през последните 3 месеца, а именно „страх от агресия срещу нашата територия”. Това означава, че онези от нас, които не предвидиха идването на т.нар. пандемия и все още се страхуват, че може да се разболеем, са все още в конфликтно-активна фаза. Повечето хора буквално се страхуват, че може да се разболеят от този т.нар. вирус ­– агресор и може да не оцелеят.

Когато имаме „страх от агресия”, конфликтно-активна фаза не означава, че ще се разболеем по същото време. Обаче частта в мозъка и органа, които са специфично свързани с това мозъчно реле, ще пострадат на микроскопично ниво, което минава незабелязано.

В този случай, на физическо ниво, наблюдаваме развитие на микроскопични улцерации (язвички, бел.пр.) в бронхите, а вероятно и в бронхиолите (по-дребните клончета на бронхите), които пренасят въздух към и от белите дробове.

Механизмът

Механизмът се управлява от специфична част на мозъка, наречена Церебрален Кортекс (мозъчна кора, бел.пр.), която е засегната в момента на шока, и докато конфликтът е активен нямаме никакви видими сиптоми с изключение на продължаващия страх, който преживяваме на различни нива.

Обаче по време на тази и всички останали конфликтно-активни фази преживяваме смущения в съня, а именно събуждане в 3 часа през нощта и трудности при заспиването след това. Имаме слаб апетит и студени крайници, а също и повишено кръвно налягане. Отгоре на всичко, постоянно мислим за конфликта и търсим решение.

Това, което се случва, когато се разреши конфликта, е най-трудната част за повечето от вас да разберете, но в същото време тя би следвало да ви успокои в различна степен, така че, когато възстановителният механизъм започне, да не влизате в паника, която ще удължи здравословното предизвикателство, което е в ход.

В случаят с броните, възстановителният механизъм включва заболяване на долните дихателни пътища и придружаващи симптоми, които са наречени грип! Разбира се, хора, които не са посветени в изследването на д-р Хамер, автоматично ще повярват, че са жертви на „втората пандемична вълна”.

Кой знаеше?

Нека сега погледнем към хората, които знаеха за Биологичните Закони, открити от д-р Хамер в началото на 80-те години на миналия век.

Ако сте чели моите 4 публикации под заглавието „Заслугата на д-р Хамер”, вече знаете, че от самото начало той е блокиран, за да не може да оповести масово своето изследване и за да не може то да бъде проверено от стандартната медицина. Когато предава своите открития като докторат в Университета на Тюбинген, те открито отказват да ги погледнат, какво остава да ги проверят. Обаче д-р Хамер открива чрез свои колеги, че неговата работа всъщност е била проверена при затворени врати.

Мога само да си представя какво раздвижване е причинило това и колко застрашени са се почувствали тези, които контролират медицината, когато са прочели неговите открития. В крайна сметка, това обърна с главата надолу всичко, което бяха учили и преподавали в медицинското училище. Цялата тяхна система беше разклатена само с откриването на едно едничко „Желязно Правило на Рака”.

Изглеждаше напълно очевидно от действията срещу д-р Хамер, че медицината ще понесе голяма загуба, ако му позволят каквато и да била правдоподобност. Обаче има и много по-тъмна страна и само някой, който разбира неговата работа, може да осъзнае това.

За да разберете за какво говоря, моля прочетете отново „Първият Биологичен Закон” и „Желязното Правило на Рака” (по-подробно тук, бел.пр.), и след това си задайте въпроса:

„Ако биологичен шок причинява заболяване и никой не разбира какво се случва, може ли това да е оркестрирано до такава степен, че цели маси от хора да могат да се разболеят?”

Отговорът е едно категорично да!

Продължава в Част II.