Желязното правило – Част III

Вуду заклинание

От моите наблюдения и опит в ГНМ (Германска Нова Медицина, бел.пр.) знам, че когато на хората е казано, че ще умрат скоро, ако „не предприемат нищо”, те изпадат под въздействието на „вуду заклинание”, което влияе на смъртността им. Всяка част от съществото им е засегната, защото са ръководени да вярват, че времето им и преброено.

В следствие на това, пациент, който беше диагностициран с ХИВ през 80-те и 90-те години, влошава здравето си по същия начин както пациент с рак би се влошил след като получи биологичния шок на диагнозата.

Има сходство между това, което се случва сега и това, което се случи в началото на т.нар. ХИВ епидемия, която започна по същия начин с грип, който води до пневмония. Разликата е само в целевата група, която през 80-те беше тази на гей общността. Сега всички ние сме на прицел и големият въпрос е защо.

По същество, всички ХИВ пациенти умират от масивен страх, който води до какхексия (изхабяване; крайна степен на изтощение, бел.пр.), придружено с вина, да се чувстваш омърсен и само-обезценяване, всички те се развиват в различни симптоми, в зависимост от личното възприемане на диагнозата.

На тях им се казваше, че заболяването се „трансформира” и след време атакува цялата имунна система. Човек никога не знаеше как това ще се проиграе. Пациентът, освен ако не е от камък, беше в постоянен страх от разпространяване на заболяването или от смъртта. Колкото повече страх, толкова по-бързо стигаше до какхексия.

Точно миналата седмица попаднах на един доклад от педиатър, който твърдеше, че е открил „нов” симптом на COVID-19, наречен „covid пръст” при децата. В този доклад се показваше снимка на стъпало на млад човек със синини по големите пръсти, които беше ясно, че са резултат от нараняване, защото и кожата беше наранена. Беше очевидно, че тези деца бяха жертва на тесни обувки, по-малки от тяхното стъпало!

Това е безотговорно продаване на страх, защото тези „професионалисти“ преднамерено се възползват от липсата на познания у обикновения човек с надеждата да създадат повече паника и повече страх.

По някаква причина вярата, че деца под 12 години не са под опасност от „инфекция с COVID-19”, беше приета от самото начало. Това наблюдение дойде от китайците, които се питаха защо само предимно възрастните бяха „заразени” с COVID, обаче, очевидно някой в медийната машина беше решил, че това е изключено.

Сега, в следствие на това, педиатрите в Канада твърдят, че вирусът CV-19 се разпространява чрез стъпалата! Това, което мога да кажа е, че ако хората продължават да купуват сляпо тези глупости, НИКОГА няма да излезем от този кошмар.

Прогнозата

Ако ХИВ пациентите имат поставена диагноза, докато са здрави, и са без изразени симптоми, на тях им се дават от 10 до 20 години преди да им се каже, че ще се влошат със СПИН. В същото време им се казва, че е нужно да „бъдат внимателни” и да съблюдават за всякакви симптоми, които биха показали, че тяхната имунна система е била „компрометирана”. Ако развият една проста настинка, на тях им се казва, че това е заради ХИВ.

Когато започнах работа с ХИВ пациенти, стана напълно очевидно, че тяхното влошаване на здравето е започнало точно, когато докторът им е казал. Ако им е казал 10 години, те се разболяват на десетата година. Ако им е казал 15 или 20 години, те ще се разболеят след 15 или 20 години.

Виждам същото и при раковите пациенти. Те започват да влошават здравето си, когато докторът е обявил, че това ще се случи. „Вуду заклинанието”, което те правят върху пациента, е постоянно там, и докато времето минава, подсъзнателният ум изчислява колко време остава.

Ако ХИВ пациентите не се влошат до времето, което докторът им е казал, те въздъхват с облекчение. За нещастие, това е моментът, когато започва лечебната фаза, свързана с диагнозата (вж. Вторият биологичен закон тук, бел.пр.) и те ще развият страшните симптоми, за които им е казано, че са свързани със СПИН.

Когато се появят тези симптоми, неизбежната паника и страх за техния живот също се активират и всички лечебни симптоми се усилват и усложняват. Още паника и още страх.

Това беше тест

На мен ми изглежда, че ХИВ беше тест за това, което преживяваме сега, само че в много по-малък мащаб. Следващата стъпка беше т.нар. ХИВ пандемия в Африка.

На хиляди хора им беше казано, че са дали „положителен тест”, защото не са практикували безопасен секс. Заключението беше, че ако сте спали с един човек, сте спали и с всички хора, които са правили секс с него.

По същество, това беше страх от излагане на ХИВ вирус чрез телесна течност, рана или само чрез докосване на „заразен” човек.

Вече забелязахте ли сходството?

Така започна митът на пандемията с ХИВ и все още има хора, които днес живеят с позора на тази диагноза, които никога не са се разболявали от каквото и да било т.нар. автоимунно заболяване.

По същество, цялата ХИВ пандемия започна с една лъжа и един тест, който беше толкова обширен, че практически всеки, който имаше предразположеност, за да се тества, щеше да получи положителна проба.

Това звучи ли ви познато?

На мен ми изглежда, че критерият, за да се създаде каквато и да била пандемия, е да се обяви едно ново заболяване с „неизвестен фактор”, симптоми, които никога не са виждани преди, които се задействат от появата на фантомен вирус, който може бързо да се разпространява чрез човешки контакт като едно просто кихане, кашлица или полов акт, след това се подхранва страх и се позволява на въображението на обществото да се развихри.

Един фалшив тестващ метод, който ще даде многобройни фалшиви положителни проби, ще усили страха и ще разпространи паниката. Според текущите наблюдения 80% от хората, тествани положително за CV-19, бяха в действителност фалшиви положителни проби!

Дами и господа, ХИВ беше тестов сценарий и жертвите починаха, заради начина, по който реагираха. Вероятно бяха повече, отколкото „те“ се бяха разбрали.

Последствията

Сега имаме много по-високо ниво на паника с COVID-19. Обаче, това не е тест, не е експеримент, за да се види до къде могат да стигнат с хората. „Те” знаят точно до къде могат да стигнат с нас и като резултат, много нагло и бързо, буквално за една нощ, светът беше превзет от един фашистки режим, маскиран като демокрация „за общото добро”, всичко основано на един оркестриран фантомен вирус и един лъжлив тестов метод.

Виновниците за тази медицинска лъжа знаеха какво могат да очакват от нас, те извършиха подготвителните си работи, които започнаха преди 35 години, наблюдаваха последствията две десетилетия и сега беше времето да ги изпълнят с помощта на нечестни медии и държавни служители.

За да бъдат успешни, трябваше да са бързи, и преди да разберем какво ни удари, се оказахме под глобално извънредно положение.

Доктори са принуждавани от техните здравни учреждения да лъжат в смъртните актове и крещящо им се казва просто да вписват COVID-19, независимо от действителната причина за смъртта.

Едва ли някой се разболява по време на тази нагласена пандемия, дори ако са тествани положително за CV-19. Общата национална смъртност е по-малка от нормалното, не само в Канада, но в повечето страни, и мнозинството от хората, които починаха, поне в Канада, бяха жертви от домовете за стари хора, които издъхнаха от липсата на грижи в следствие на страха на служителите от излагане (на „вируса”, бел.пр.).

Ако местен жител е тестван положително и умре от инсулт или инфаркт, се вписва като починал от COVID-19. Всички знаем, че човек, който живее в дом за стари хора, има здравословни проблеми, в противен случай няма да е там.

Колко от тези жители имат ваксинация срещу грип или пневмония? Колко от служителите имат поставена ваксина срещу грип? Това са все въпроси, които трябва да си зададем и да поставим в перспектива, за да установим какво наистина се случва.

Средната възраст на „жертвите” от пандемията остава 80 години. По настоящем в Канада се обсъжда възможността за повдигане на съдебни обвинения срещу домове за стари хора с изключително висока смъртност.

В същото време болници остават празни и в резултат на това доктори и сестри се уволняват.

Наистина се чудя, дали националната смъртност е ниска, защото хората се страхуват да посетят болницата. Причината, поради която се питам, е, защото преди няколко години, когато докторите в Онтарио стачкуваха, смъртността в провинцията също намаля.

Драконовските мерки

Съвсем наскоро на канадските натуропати (природни лечители, бел.пр.) им беше заповядано от техните колегии да затворят своята практика и им беше забранено да предлагат имунностимулиращо лечение на своите пациенти. Лично аз намирам това за крайно оскърбително. Какво следва? Ще забранят ли напълно продажбата на имуностимулатори?

Медицинските практики са затворени и болниците не позволяват на семействата да бъдат със своите близки, дори на прага на смъртта.

Публичните места са затворени, включително ресторантите. Няма спорт, няма кино, няма концерти и хората вече не могат да се срещат в групи повече от двама.

Хората веднага останаха без работа и несъществените предприятия бяха затворени и запечатани. Ние сме под ключ и във военно положение.

Всяка седмица има нови ограничения, всяка седмица хората отстъпват. Всяка седмица на лицата на хората е изписана повече паника, когато чуят за изкривената и фалшива смъртност.

Хората се страхуват да се докосват и разговарят, просто за всеки случай, за да не си предадат „телесни течности” и въпреки това никой не е болен от COVID-19. Това е нормално, ако ви е казано от медицинските власти, че CV-19 вирусът може да се задържи върху определени повърхности до 30 дни!

Как е възможно такова изказване, след като вирус никога не е бил идентифициран, без да споменаваме, че тази лъжа беше разпространена от самото начало на тази фалшива епидемия?

В Обединеното кралство хората се страхуват, защото съседите са окуражавани да ги издават, ако напуснат къщата си повече от един път дневно. Тук в Канада се налагат глоби на всеки, който говори срещу държавните ръководители или разпространява „различни гледни точки” или мнения, за това, което се случва.

Няма такова нещо като свобода на словото без заплаха. Фактът, че на квалифицирани натуропати не е позволено да предписват имуностимулатори, е необясним.

В Европа, на хората, които прозряха истината и проговориха, им поставиха етикета „опасни за обществото” и ги заключиха в психиатрично отделение, както сториха това с германски конституционен адвокат и шведски лекар, които проговориха, опитвайки се да изобличат тази медицинска лъжа.

Видеа с хора, които говорят истината, са непрекъснато сваляни от Ютуб и Фейсбук.
Големият брат наблюдава и военните са все още в режим на готовност близо до големите градове.

Въпреки това, никой не е болен от COVID-19 и по-малко от обичайния брой хора имат грип тази година.

Обаче едно Желязно Правило е наложено върху обществото и въпреки че имаше глобални протести, нищо не се е променило… и нищо няма да се промени, докато хората не престанат да вярват, че въобще някога е имало пандемия.

Има надежда, хората бавно се събуждат от своя сън и осъзнават, че има нещо повече от това, което е наречено пандемия.

Изправени сме пред тежки икономически последствия и прогнозата е мрачна с една нова депресия на хоризонта като резултат на глобалното изключване. През първите 7 седмици на глобалното изключване вече имаме 25% безработица. По време на Голямата депресия й отне 3 години, за да достигне 25%. 

Моля се хората да разпознаят, че това което се случи беше една оркестрация за правителствата по света, за да поддържат контрол и да въведат извънредни закони, които ще останат дори „АКО” евентуално извънредното положение се отмени. Като резултат се появи една Драконовска ера.

Животът, такъв какъвто го познавахме преди тази оркестрация, си отиде завинаги, и сега сме изправени пред ново предизвикателство, и то е да избегнем масовите задължителни ваксинации, които не само съдържат тежки метали и невротоксини, но сега ще носят и нано частици с ID чипиране… но това е за част IV на Желязното Правило, което ни беше наложено.

Продължава в Част IV