Желязното правило – Част IV

9 май 2020 г.

Толкова много неща се случват в момента, че е трудно да се схванат, какво остава да ги възприемем. Обаче, преди да продължа трябва да изясня някои неща, така че наистина да разберете какво се случва и колко дълго то е било планирано.

Хората, които не разбират Петте Биологични Закона (тук на бълг. бел.пр.), но наистина осъзнават, че има нещо повече в това, че са оркестрирани, отколкото в „наличието” на сезонен грип, изглежда се събуждат за факта, че има глобален план, тясно свързан с това да събори икономиките на индустриалните държави от Г8.

Както може да си представите, изследвах всичко, за да избегна всякакъв вид спекулации и да не бъда обвинена в „подстрекаване” на някого.

Ще ви предоставя фактите и след това може да решите сами за себе си какво се случва и как това в крайна сметка ще ни се отрази.

Вярвам, повечето от вас вече разбират, че Бил Гейтс е централна фигура във всичко това, въпросът е защо. Той е включен на толкова много нива, че може и просто да го наречем „Върховен ръководител” и да приключим с това.

Той стигна до такава „висока” позиция, просто, защото е вторият най-богат човек на света и буквално е купил всички да прокарват личния му план. Това включва СЗО и университета Джон Хопкинс, които получават милиарди долари като дарения от фондацията Бил и Мелиса Гейтс. Това са само две от основните организации, отговорни за налагането на принудителни ваксинации на цялата планета.

В случай, че не знаете, има три категории ваксинации.

Доброволните ваксинации са насочени към всеки, който се безпокои да не хване грип или пневмония.

Задължителните ваксинации са предназначени за децата в училище, такава е ваксината срещу морбили (дребна шарка, в тази връзка вж. и съдебния процес за „вируса” на морбили в Германия, тук, бел.пр.)

Принудителните ваксинации са най-новата категория, която е предназначена за цялото население на планетата под претекста на една пандемия.

Това не е спекулация. Това е план на Гейтс и СЗО. Наскоро беше проведена пресконференция, на която представители на СЗО заявиха, че сега е наложително да тръгнат от къща на къща и да тестват всички от семейството за COVID-19, защото „те” спекулират, че вирусът „вече не е по улиците, а сега е кацнал вкъщи”.

Нещо повече, той заяви, че за да „контролира” това, всеки човек с положителна проба ще бъде „отстранен от вкъщи” и поставен под карантина, докато не даде отрицателна проба.

Моля? Те използват тестващ метод с 80% фалшиви положителни резултати!

Разбира се, всичко се основава на това, което Гейтс диктува, което означава, че „животът няма да се върне към нормалното, докато всеки на планетата не е ваксиниран”.

Колко плашещо е това?

Установен факт е, че Гейтс е поддръжник на контрола върху населението и че неговият „избор” за контрол на раждаемостта включва стерилизация на децата от третия свят чрез ваксинации. Обаче намеренията му стигат по-далече. Той също играе важна роля в продажбата на ваксини за тези страни под прикритието за създаване на по-добър живот за населението им, но за тяхна сметка.

Тестване на хора

По настоящем Индия се ангажира да държи Гейтс отговорен за смъртта на стотици млади момичета, на които е инжектирана HPV ваксината, за да ги имунизират срещу рак на маточната шийка. Тези ваксинации спадат към категорията изпитания върху хора, защото толкова много млади момичета сериозно се разболяват и умират малко след това.

Разбира се, в ГНМ знаем, че няма вирус отговорен за рака. Обаче, останалата част от света не е достигнала този начин на мислене, и така те стават обект, за това да позволят да станат опитни мишки за сметка на своите деца.

Нека погледнем към момента, от който започват масовите ваксинации, имаше хиляди жертви, които се парализираха или сериозно се разболяха и починаха след като съдържанието на тези ваксини ги отрови със „суров” генетичен материал и тежки метали. Никой не постави това под въпрос, обаче, ако някой направи това, фармацевтичните компании, отговорни за тяхното производство, са защитени чрез закон от всякакви съдебни искове в САЩ.

Откакто започна цялата тази пандемична шумотевица, Гейтс също беше много зает с това да дава интервюта за медиите, които са му в джоба, продавайки на хората ползите от това да имат специфични видове ваксинации, включващи нано ID чипиране и татуировки под прикритието на тази пандемия от COVID-19. Въпреки всичко, това е за наша безопасност и защита – казва той с усмивка.

Разбира се, той иска да ваксинира цялото население на планетата, не веднъж, а два пъти, веднага след като ваксината е готова, което може да е въпрос на седмици.

Веднага след скорошното обявление от СЗО, с което се предлага домашно тестване, беше току що обявено от окръга Вентура в Калифорния, че те наемат и обучават хора, които да минават от къща на къща и да тестват всеки за COVID-19 и ако някой от семейството даде положителна проба, ще бъде отстранен от вкъщи и отведен в карантинен център, докато не даде отрицателна проба. Възрастта и полът на човека нямат значение.

По-смущаващо е, че закон № H.R. 748 (закон CARES – The Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act, Закон за Помощ в следствие на Коронавируса, Облекчения и Икономическа Сигурност, бел.пр.) беше внесен в Щатския конгрес на 24 януари 2019 г. и беше приет на 27 март 2020 г., с него се очертаха мерките срещу коронавирусната епидемия. Най-важното за отбелязване тук е, че той беше предложен една година преди т.нар. коронавирусна епидемия в Ухан.

Той гласи: „Този закон е в отговор на епидемия от COVID-19 (тоест коронавирусно заболяване през 2019 г.) и нейното отражение върху икономиката, общественото здраве и т.н., и т.н. За цялата информация, моля посетете https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/748 и сами може да се запознаете с подробностите.

Ако погледнете закона в подчаст В ­­­­­­­– Подкрепа за здравните работници, параграф 3216, там е записано: „Този параграф разрешава преназначаването на служители на Националния здравен корпус,  за да осигурят здравни услуги на алтернативни места в отговор на извънредна ситуация за общественото здраве при спазване на доброволното съгласие на служителите в корпуса и други специфични ограничения”.

Това много широко казва, че могат да ви тестват НАВСЯКЪДЕ! Разбира се, американците вече са се възползвали от шофирането през места за тестване. Обаче, това е толкова широко, че може да включи и вашия дом, ако изберат този вариант, а очевидно окръг Вентура избира да ви тества вкъщи.

Предполагам, че е добре да започнете приготвяне на багажа, в случай че дадете положителна проба.

Това показва, че нещата са най-щателно планирани от много дълго време и че техният план става все по-ясен.