COVID-19 Част V – Планът

Трябва да кажа, че никога не съм била конспиративен теоретик, докато не влязох в света на ГНМ. Познавайки д-р Хамер лично и слушайки неговите истории за всичко, което е трябвало да изтърпи като „медицински еретик и дисидент”, да не споменаваме и опитите за покушение срещу живота му, трябваше да има нещо в тази връзка.

При моето изследване на вирусната теория и прочела всичко възможно, което предлага д-р Ланка, трябваше да приема възможността за вирусна измама, извършена от медицинската наука и фармацевтичните компании, много на сериозно.

Въпросът сега е не дали има измама, но по скоро защо в този момент от нашата история,измама се практикува глобално,без опити от никого в своето поледа успокои хората, без значение от медиите. Вместо това,минута по минута,те добавят към шумотевицата и страх.

Когато ходя да пазарувам,виждам ужаса върху лицата на хората и те се гледат едни други подозрително като че ли казват „ти носител ли си?” След това, разбира се, виждам изражението на лицата на хората, които имат задачата да търкат всичко, което сме докоснали, докато сме пазарували.

Когато всичко това утихне, това са хората, които ще хванат грип по време на „втората вълна”, което вече беше обявено, че ще се случи преди есента.

В моето разследване през последните няколко месеца попаднах на някои много изненадващи факти, но през последните 24 часа бях лично шокирана от разкритията на други заслужаващи доверие хора около конспиративната теория, които по никакъв начин не са свързани, за да знаят нещо за д-р Хамер и д-р Ланка.

Тук говоря за преобладаващите финансови новини и по-специално за един експерт Мартин Армстронг, повсеместно известен като „Пророкът”, който сам изпрати няколко уведомления вчера.

В тази връзка той се обръща към Президента Тръмп и го подтиква да погледне под въпрос предложенията на неговите финансови съветници и да позволи на лихвата да падне до почти нула.

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/asking-for-your-help-forward-this-letter-to-whoever-you-may-think-will-help/

След това дойде тази публикация във връзка с действителния брой засегнати хора в сравнение с шумотевицата около това.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-wong-conspiracy-the-virus-is-the-bait/

Последната връзка е за последния ред и крайния план.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/are-the-planning-id2020-as-mandatory-implants-for-all-as-the-solution-to-the-crisis/

Знаехте ли, че през 2010 г. Президентът Обама опита да прокара законопроект, който включваше имплантиране на чип за Обама грижа. Това вече е предложено и е в своята експериментална фаза върху военен персонал. Изглежда, че останалата част от населението е следващата.

Вече е предложено, само е нужно да мине през щатския сенат и когато се обяви „национално извънредно положение” като резултат от т.нар. пандемия, те могат да прокарат и приложат този закон за една нощ.

За да ни накарат да се съгласим, първата пандемия е създадена, след това се прокарва закон за задължителни ваксинации, който трябва да се изпълни, „в противен случай“.

Ваксинацията ще се използва за инжектиране на нано частици, които лесно се проследяват с настоящата технология, по същия начин, по който проследяваме нашите телефони, които бяха наистина първата стъпка за нашето поробване.

Един от създателите на тази технология е Бил Гейтс, който е също голям поддръжник за въвеждане на тази технология. Очевидно Гейтс напусна своята длъжност като ИД (изпълнителен директор, СЕО, бел.пр.) в Майкрософт само преди 2 седмици. Въпросът е защо? Заради внедряването на ID2020 ? Вижте видеата и търсете скрития план и КАК това ще се отрази на всеки човек на планетата.

След това има настоящия метод за тестване, за да се определи дали човек „има” корона вирус, който реално включва взимането на натривка от горната част на назофаринкса за проба от слузта в тази област.

Тъй като вече споделих, че настоящият метод за тестване на т.нар. вирус включва ДНК секвенция, наистина трябва да погледнем какво означава това. Това „прах и дим ли е” за събиране на нашата ДНК и поставянето й в техните досиета? В края на краищата, хората си дават съгласието.

Това, което „вони” в цялата методология, играта на думи е преднамерена, е, че тъй като е НЕВЪЗМОЖНО действителен вирус НЯКОГА да е бил изолиран, тогава от къде взимат ДНК на корона вируса, за да направят ваксина, какво остава и тест за нея?

Ако си спомняте в първия ми блог по тази тема, споменах, че тестващи комплекти са били готови за употреба през лятото на 2019 г., шест месеца преди епидемията в Китай. Как е възможно да има налични хиляди такива тестващи комплекти, готови за използване, без да е бил изолиран вирус, който и досега не се е показал?

Докато пиша този блог, последните коментари от Мартин Армстронг за фалшивите позитивни проби пристигат в пощенската ми кутия. Моля, спомнете си, че той нищо не знае за ГНМ.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/why-we-should-not-test-everyone/

Сигурна съм, че всички се питате, сега като ми е представена цялата тази информация, „накъде върви това и има ли конспирация за глобален контрол на населението?”

Лично аз казвам да. Доказателствата се увеличават и стават непреодолими, не само през „алтернативните” уеб сайтове, но и чрез преобладаващите медии.

Вярвам че мерките, които се вземат за „контрол на пандемия” са толкова неразумни и крайни, че обикновените хора, които никога не са вярвали в конспиративни теории, започват да се събуждат от своя сън. Надявам се това да продължи, защото оцеляването на живота, какъвто го познаваме, е заложен на карта.

Надявам се, хората ще започнат да си вдигат главите от своите устройства за няколко минути всеки ден и ще размишляват върху това, което се случва в реалния свят. Веднъж да разпознаем, че нашата настояща технология е първата стъпка за поробването, ние ще имаме шанс.

Вече сме проследявани чрез нашите телефони и андроиди, но можем да ги изключим.

Нано чипирането е до края на живота ви.

Продължава в част VI – Какво е сгрешено в тази картина?