COVID-19 Част VI – Какво е сгрешено в тази картина?

30март 2020

По време на курса през последните три месеца, въпросът за т.нар. пандемия беше осветен още повече. Вярвам, повече хора осъзнават, че това е резултат от шумотевицата и дезинформацията, която преднамерено се излъчва по медиите и е оркестрирана от шепа хора, за които сме гласували да ни представляват в нашето т.нар. демократично общество.

Вторичният продукт от това събитие ще се разкрие през следващите няколко седмици и накрая ще видим последствието на това, което е извършено върху нас.

Хората са уплашени, но от грешното нещо. Хора от всички нации бяха излъгани от измамници, които наричаме световни лидери.

Обаче, ден след ден, виждам повече хора да се събуждат. Това е, което ми дава надежда, че ще го преживеем и ще се поучим от него, така че никога повече да не позволим да се случва нещо зловещо като това.

Онези от нас в легитимната ГНМ общност вече разпознаха, че това беше измама от самото начало на тази т.нар. пандемия. Но широката общественост си няма и идея как е манипулирана от политици и медии, час по час, тъй като са залепени за телевизорите, телефоните или компютърните екрани.

Ние трябва да чакаме обикновени хора, които нищо не знаят за болестния процес, да започнат да задават въпроси и да настигнат нашия начин на мислене. Просто има твърде много противоречия в тези доклади, които не можем да пренебрегнем.

За нещастие, хората от самото начало попаднаха под въздействието на магия наречена „пандемия”. Те също биват добре подготвяни от ТВ предавания, кино и видео игри да купуват при такова събитие.

Те бяха „узрели за бране” и тогава всичко, което беше нужно, е една група от хора в Китай колективно да разрешат „териториален страх от агресия“, за да задействат всичко това. Това беше перфектна възможност и онези във властта със скрития план се възползваха от нея.

Медиите не пропуснаха да добавят нещо от себе си към шумотевицата, но тогава и конспиративните теоретици, които бяха пълни с идеи защо хората се разболяха изведнъж, не пропуснаха тази възможност. Имаше доклади за лабораторни вируси, 5Gкули и т.н. Но никой не погледна очевидното. Всички „цифри” бяха изключени.

В Китай

Това беше грип, който се преживя в град с 11 милиона човека, от там и големите цифри, накрая нивото на смъртност беше реално не по-високо от това по време на всеки друг т.нар. сезон на грипа. Цифрите бяха пропорционални на населението.

Странно, китайците много честно докладваха, че няма засегнати деца. В такъв случай, ако имаше пандемия, нямаше да е така.

Според ГНМ е нормално децата да не са засегнати, защото те не разбират природата на конфликта, който възрастните са изпитвали преди разрешаването му, което са преживели колективно. Хората, които са починали, са били на средна възраст 80 години и са имали и други съпътстващи здравословни проблеми.

Това демографски е напълно нормално за всеки сезонен грип и никой не задава въпроси, защото Е нормално. Ето къде влиза шумотевицата и дезинформацията.

Когато грипът удари Китай, методите за тестване на COVID-19 вече бяха налични шест месеца по-рано и бяха бързо и „милостиво” осигурени от FDA, но не безплатно.

Лаборатории по целия свят бързо се нахвърлиха да изолират вируса, бяха създадени нови изследвания… и тук е времето, когато хората трябва да станат подозрителни. Но не се попита как така те вече имаха налични тестващи комплекти, особено след като вирусът още не е бил открит тогава.

Обаче той бързо беше етикиран като COVID-19, мутация на корона вирус, преди някой да има шанс да зададе въпроса. Разбира се, медиите също не го зададоха и хората бяха по-благодарни от всякога да узнаят, че им е отредено място на опашката и може да бъдат тествани.

Немислимото

Тогава се случи немислимото и беше обявена световна пандемия. Беше ни заповядано да се съгласим с техните правила или да се изправим срещу „закона”, който при това обстоятелство на „национално извънредно положение“, беше прокаран много лесно и бързо.

След това в рамките на няколко дни от тази измама, рухна икономиката по цял свят и сега никой не е сигурен как ще бъдем засегнати в дългосрочен план.

Изненадващо правителствата намериха трилиони долари, които преди твърдяха, че нямат, и предоставиха средства на хората, които или са загубили работата си, или са били уволнени в резултат на задължителното спиране на несъществени предприятия.

Принудителното задържане не беше изключено според нашия Министър Председател Джъстин Трюдоу (Justin Trudeau), а такъв е и случаят сега в ЕС и Обединеното Кралство (ОК). Канада все още е разумна и ни позволява да излизаме до магазина за стоки от първа необходимост и да се разхождаме през деня, стига да поддържаме социална дистанция. Ние все още не сме заставени „да издаваме своите съседи” на властите, какъвто е случаят в ОК, където полицията ще бъде извикана, ако някой не се подчинява.

Странно, на 19 март Британският Парламент обяви, че пандемията се е провалила и е от по-малка значимост, отколкото първоначално се докладваше. Медиите не споменаха това и хората не бяха информирани, докато седмица по-късно „алтернативни” новинарски станции не започнаха да говорят за това.

Обаче други форми на контрол бяха задействани. Видеа бяха премахвани от Ютуб, на които беше поставян етикета „подвеждаща информация” за пандемията. С други думи видеа, които правдиво докладваха какво се случваше. Всъщност, на моят съмишленик Хелмут Пилхар (Helmut Pilhar) от Австрия му премахнаха видеото за CV-19 от Ютуб, защото обясняваше гл.т. на ГНМ!

След това по време на същата седмица, Гуинет Палтроу (Gwyneth Paltrow) беше публично осмивана, защото споменала за ГНМ в своята последна книга.

Дания

Междувременно датското правителство прокара закон, декларирайки, че всеки гражданин трябва да бъде ваксиниран, това ще бъде наложено принудително чрез полицията и ако е необходимо ще се включат и военните!

Това е много плашещо и просветляващо в същото време, защото всеки интелигентен човек можеше да види чрез този ход също и плановете на силните на деня.

Ние в Северна Америка следващите ли сме на опашката, на които ще бъде приложен такъв вид загуба на свобода? Какво да кажем за другите нации в Европа? Те ще последват ли Дания?

Едно много важно нещо, което трябва да запомним е, че веднъж след като тези закони се приемат, те НЕ ще бъдат оттеглени, следователно световните правителства под чадъра „извънредно положение” имат властта да приведат в действие тези закони, когато пожелаят.

Но тогава вие ще знаете всичко това. Въпросът е ЗАЩО? Сигурна съм, че това ще бъде разкрито много скоро, когато населението се нареди на опашка, за да бъде подложено на ID2020 чипиране, което вече се очаква да бъде приложено. Моля, проверете това онлайн. Бил Гейтс е говорител, който се опитва да продаде на обществото защо трябва да позволим това.

Подозрително тестване

След това имаме тестване на „един” вирус, което е налично за първи път в историята на медицината, да не споменавам, че те в действителност не тестват за вирус или дори за „вирусен товар”. Това е тест за РНК на нещо, което дори не е било открито, когато комплектите са били разработени.

Какво виждат те?

Очевидно от медицински източници този тест може също да се направи върху бактерии или дори върху възпаление в тялото. След като знаем, че вируси никога не е било доказано, че съществуват, как така им позволяваме да се измъкват с такава подвеждаща информация?

Много е убедително, когато тестването се прави от хора в предпазни костюми… точно като по филмите, така че трябва да е истинско! В противен случай защо биха си създавали цялото това затруднение?

Междувременно никой не осъзнава, че чрез това тестване се събира и вашата ДНК.

Продължава в Част VIIДа навържем нещата