COVID-19 Deel III – A Little Science

19 maart 2020

Sinds ik de laatste 2 blogs heb geschreven, lijkt de wereld gek geworden. Er is wereldwijd zoveel hype en onnodige paniek dat het me in de war heeft gebracht. Ja je hoorde het goed “onnodig”!

Degenen onder jullie die de 5 biologische wetten van Dr. Hamer begrijpen, weten wat ik bedoel, maar tegelijkertijd geef je waarschijnlijk ook toe dat je de hype hebt gekocht. Dat komt omdat je van kinds af aan was geprogrammeerd voor dit specifieke moment in de geschiedenis van planeet Aarde.

De wereld waarin we leven is van de ene op de andere dag veranderd. Niets zal ooit hetzelfde zijn omdat “zij” nu de controle over ons hebben. Op dit moment wordt er meer wetgeving aangenomen om die controle te versterken en het komt erop neer dat het allemaal om geld en macht gaat en het omleiden van financiën naar gebieden waar we geen controle over hebben.

Dit gaat niet en gaat nooit over het ‘inperken’ van de verspreiding van een virus. Het gaat over een kans om levensveranderende veranderingen voor elk individu wereldwijd door te voeren. Mijn grootste angsten komen uit terwijl we spreken.

Maar ik denk nog steeds dat er tijd voor ons is, door kennis en bewustzijn om de catastrofe die op het punt staat te voorkomen te voorkomen. In dit geval heb ik het over onze vrijheid en een campagne voor verplichte massale vaccinaties. Maar voordat ik daarheen ga, moet ik je vertellen hoe dit wordt gedaan.

Om dit te doen moet ik ingaan op de geschiedenis van de geneeskunde en de bestaande kiemtheorie. Ik zal beginnen met de uitleg van Dr. Lanka over hoe Robert Koch, de Duitse wetenschapper die probeerde te bewijzen dat een microbe van het ene wezen op het andere kan worden overgedragen, zijn experimenten uitvoerde. Hij faalde jammerlijk en raakte eigenlijk Duitsland uit totdat ‘de machten die er waren’, zagen dat deze theorie politiek enig nut voor hen zou kunnen hebben.

In de woorden van Dr. Stefan Lanka over bacterie-experimenten:

‘Bacteriën produceren gifstoffen, maar alleen in een dood lichaam. Ze overleven in een aërobe omgeving zoals het darmkanaal dat, wanneer het individu of het dier sterft, geen zuurstof meer krijgt. Slechts enkelen zullen echter overleven, maar alleen als ze hun metabolisme kunnen veranderen en alleen dan worden ze giftig.

FEIT: bacteriën zijn niet identificeerbaar in een reageerbuis. Slechts 2% van alle bacteriën kan worden gekweekt en vermenigvuldigd. Als een bacterie afzonderlijk wordt gewonnen en gekweekt, verliest hij na korte tijd zijn eigenschappen en overleeft het niet om ermee te werken. Grote hoeveelheden worden ingevroren, wat een enorme ingreep vormt en niet hun gedrag in de natuur vertegenwoordigt.

Tijdens experimenten werd vastgesteld dat de bacteriën, hoewel sommigen zich vermenigvuldigden, niet in staat waren om toxines te produceren in een levende gastheer. Ze produceerden alleen gifstoffen in een dode gastheer.

Vervolgens werd geprobeerd de bacterie in een andere gastheer te injecteren, maar die lukte niet. Het enige succes dat ze hadden bij het doden van de gastheer was toen ze deze kadastoxines in levende muizen injecteerden. Daarna namen ze een orgaan van de dode muis en transplanteerden het in een levende gastheer die vervolgens ook sterft.

Feit is dat deze levende wezens meer sterven door het experimentele proces dan door de gifstoffen van de bacteriën waarmee ze zijn geïnjecteerd. ‘

Dr. Lanka over de isolatie van een virus:

‘Monsters worden genomen van de’ geïnfecteerde ‘persoon of het dier en worden geplaatst met een’ celtype ‘waarvoor het virus wordt getest, dat meestal vreemd genetisch materiaal is en kunstmatig in de cel wordt ingebracht. Dit heet transfectie. Als de cellen veranderingen vertonen die bekend staan ​​als cytopathische effecten, wat structurele veranderingen in de gastheercel betekent, wordt de kweek beschouwd als “positief voor een virus”.

De meeste huidige tests worden uitgevoerd op kippeneieren met kippenembryo’s, wat dezelfde methode is die Robert Koch gebruikte om kadastoxines in levende wezens te injecteren. In dit geval nemen ze monsters van de “getroffen” persoon of het dier en injecteren deze in het kippenei en afhankelijk van hoe het embryo sterft, wordt verklaard dat het virus is gevonden.

Vervolgens wordt beweerd dat het virus is geïsoleerd. Het probleem is dat er nooit een controlegroep is, dus zelfs als er een steriele oplossing in het ei wordt geïnjecteerd, gaat deze ook dood.

De huidige foto’s van virussen in medische boeken of online zijn allemaal ofwel CGI (computergegenereerde afbeeldingen) of slechts een mengsel van vetten en eiwitten die vervolgens worden geschud in een ultrasoonbad en vervolgens onder een microscoop worden gevisualiseerd. Er wordt echter opgemerkt dat ze geen nucleïnezuur hebben en snel ontleden. Ze hebben ook verschillende maten. Dit is duidelijk fraude. ‘

Momenteel in Canada

Een Canadees bedrijf zegt een doorbraak te hebben bereikt door te beweren een COVID-19-vaccinkandidaat te hebben ontwikkeld die al deze zomer zou kunnen beginnen met testen op mensen.

Medicago, gevestigd in Quebec City, zei dat het een virusachtig deeltje van het nieuwe coronavirus heeft geproduceerd, een eerste stap op weg naar de productie van een vaccin, dat nu preklinische tests zal ondergaan voor veiligheid en werkzaamheid.

Het biofarmaceutische bedrijf zei dat het in staat was om snel een vaccin-kandidaat te creëren, omdat het een plantaardig platform gebruikte, geen kippenembryo’s, om te helpen bij het kweken van vaccin-eiwitten.

We hebben een [seizoensgriepvaccin] dat momenteel wordt beoordeeld met Health Canada, en de [technologie] die we gebruiken voor dit COVID-vaccin is precies hetzelfde.

Dawn Bowdish, Canada Research Chair in veroudering en immuniteit aan de McMaster University, zei dat het vermogen van het bedrijf om virusachtige deeltjes in planten te kweken, het in het verleden heeft geholpen vaccins te produceren tegen influenza, waaronder een vaccin-kandidaat tegen H1N1 in 2009.

“Een virusachtig deeltje lijkt op de buitenkant van een virus, maar heeft geen genetisch materiaal aan de binnenkant”, zegt Bowdish, die ook in de wetenschappelijke adviesraad van Medicago zit. “Het veroorzaakt geen infectie, maar ziet er vanuit het perspectief van je immuunsysteem echt uit.”

Hoewel dit ‘goed nieuws’ was, waarschuwde Bowdish dat de meeste vaccinproeven falen en dat er in 17 jaar nooit een vaccin is ontwikkeld dat volledig is ontwikkeld voor de SARS-uitbraak.

‘Het is onwaarschijnlijk dat er een wondermiddel komt’, zei ze. “Maar Canada heeft een aantal ongelooflijke successen geboekt door heel snel vaccins te maken. We hebben enorm veel succes gehad met het Ebola-virus. ”

Dat is interessant aan “virusachtige deeltjes”, dus dat betekent dat ze in feite toegeven dat ze NOOIT een LIVE-virus hebben geïsoleerd … om nog maar te zwijgen over het succes met het Ebola-virus … vooral omdat het in het begin werd ontdekt jaren geleden dat de waterbronnen in de getroffen dorpen waren vergiftigd met formaldehyde. Als je naar de ebola-symptomen kijkt, zul je zien dat ze hetzelfde zijn als formaldehyde-vergiftiging.

Terug naar de geschiedenisboeken, enkele interessante feiten over Pasteur

Samen met zijn onderzoekstijdschriften hield Pasteur een persoonlijk dagboek bij dat nooit zou worden geopend en dat in zijn familie blijft. Maar zijn afstammeling gaf zijn dossiers en dagboek aan Princeton University, die sindsdien zijn geopend. Vervolgens werd ontdekt dat Pasteur in al zijn ondernemingen toegaf fraude te hebben gepleegd. Maar hij was humaan genoeg om zijn bedrog te documenteren in zijn persoonlijke dagboeken parallel aan zijn primaire laboratoriumboeken.

Hij verzocht dat deze gegevens nooit openbaar worden gemaakt. Zijn familie verwierf natuurlijk grote rijkdom. Maar de laatste mannelijke afstammeling van Pasteur gehoorzaamde zijn laatste verzoek niet en gaf de gegevens aan Princeton University en in 1993 publiceerde professor Gerard Geisson een analyse in het Engels waaruit bleek dat Pasteur in al zijn studies enorme fraude had gepleegd. Gevaccineerde dieren waren bijvoorbeeld, indien ze het overleefden, niet blootgesteld aan experimentele kadastoxines, maar de controlegroep dieren die stierven zonder vaccins stierven aan dit soort vergiftiging.

Dus gaf hij toe dat hij zijn bevindingen had vervalst. Het probleem hier is dat het huidige wereldbeeld van ziekteverwekkers is gebaseerd op fraude, en daarom worden vaccins gepromoot zodat we “onze immuniteit opbouwen” tegen deze zogenaamde ziekteverwekkers.

Nu ik een aantal zeer interessante feiten heb gepresenteerd, moeten we kijken naar wat er echt aan de hand is.