COVID-19 Deel V – De agenda

Ik moet zeggen dat ik nooit een complottheoreticus was totdat ik de wereld van GNM betrad. Nadat ik Dr. Hamer persoonlijk had gekend en zijn verhalen had gehoord over alles wat hij moest doorstaan ​​als een “medische ketter en dissident”, om nog maar te zwijgen van alle aanslagen op zijn leven, moest er iets aan de hand zijn.

In mijn onderzoek naar de virustheorie en nadat ik alles had gelezen wat Dr. Lanka bood, moest ik de mogelijkheid van een virale fraude door de medische wetenschap en de farmaceutische bedrijven zeer serieus nemen.

De vraag is nu niet of er fraude is geweest, maar waarom in deze tijd in onze geschiedenis wereldwijd fraude wordt gepleegd zonder pogingen van iemand in hun vakgebied, laat staan ​​de media om mensen kalm te houden. In plaats daarvan dragen ze van minuut tot minuut bij aan de hype en angst.

Als ik ga winkelen, zie ik de angst op de gezichten van sommige mensen en ze kijken elkaar achterdochtig aan alsof ze willen zeggen: ‘ben je een virusdrager?’ Dan zie ik natuurlijk de blik op de gezichten van individuen die de taak krijgen om alles wat we aanraken tijdens het winkelen weg te vegen.

Als dit allemaal over waait, zijn dit de mensen die griep krijgen in “de tweede golf” die al aangekondigd is, zal gebeuren vóór de val.

In mijn onderzoek van de afgelopen weken ben ik een aantal zeer verrassende feiten tegengekomen, maar de afgelopen 24 uur ben ik persoonlijk geschokt door de onthullingen van andere geloofwaardige mensen rond een samenzweringstheorie die op geen enkele manier verband houdt met iets over Dr. Hamer en of Dr. Lanka.

Hier heb ik het over het reguliere financiële nieuws en een expert in het bijzonder Martin Armstrong, bekend als “The Forecaster”, die gisteren alleen verschillende meldingen heeft verzonden.

In deze link richt hij zich tot president Trump en spoort hem aan om de suggesties van zijn financiële adviseurs in twijfel te trekken en de rente tot bijna niets te laten dalen. https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/opinion/asking-for-your-help-forward-this-letter-to-whoever-you-may-think-will-help/

Toen kwam deze post binnen met betrekking tot het werkelijke aantal getroffen mensen in vergelijking met de hype eromheen.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-wong-conspiracy-the-virus-is-the-bait/

Deze laatste link gaat over de bottom line en de ultieme agenda.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/are-the-planning-id2020-as-mandatory-implants-for-all-as-the-solution-to-the-crisis/

Wist u dat president Obama in 2010 probeerde een wetsvoorstel aan te nemen met betrekking tot de chipimplantatie voor Obamacare? Het is al voorgesteld en bevindt zich in de experimentele fase met militairen. Het lijkt erop dat de rest van de bevolking de volgende is.

Het is al voorgesteld, het hoeft alleen maar te worden aangenomen door de Amerikaanse senaat en wanneer een “nationale noodsituatie” is uitgeroepen als gevolg van de zogenaamde pandemie, kunnen ze deze wet van de ene op de andere dag doorvoeren en toepassen.

Om ons hieraan te laten voldoen, wordt eerst een pandemie gecreëerd, daarna wordt er een wet aangenomen betreffende verplichte vaccinaties die dan “of anders” moet worden uitgevoerd.

De vaccinaties zullen worden gebruikt voor het injecteren van nanodeeltjes die gemakkelijk kunnen worden gevolgd met de huidige technologie, net zoals we onze telefoons kunnen volgen, wat echt de eerste stap was naar onze slavernij.

Een van de makers van deze technologie is Bill Gates, die ook een groot voorstander is van de implementatie van deze technologie. Blijkbaar heeft Gates slechts een paar weken geleden zijn functie als CEO van Microsoft verlaten. De vraag is waarom? Gaat dit over de ID2020 implementatie? Bekijk de video’s en zoek naar de verborgen agenda en HOE dit elk individu op de planeet zal beïnvloeden.

Dan is er de huidige testmethode om te bepalen of een persoon het coronavirus ‘heeft’, wat inhoudt dat er een uitstrijkje van de bovenste neusfarynx wordt genomen voor een monster van het slijm in dat gebied.

Omdat ik al zei dat de huidige testmethode voor dit zogenaamde virus DNA-sequentiebepaling omvat, moeten we echt kijken naar wat dit betekent. Zijn het rook en spiegels om ons DNA te verzamelen en in hun bestanden te stoppen? Het individu geeft tenslotte zijn toestemming.

Wat in de hele methodologie ‘stinkt’, bedoelde woordspeling, is dat aangezien het ONMOGELIJK is dat een echt virus OOIT is geïsoleerd, waar halen ze dan het corona-virus-DNA vandaan om een ​​vaccin te maken, laat staan ​​er een test voor te doen?

Als je je herinnert in mijn eerste blog over dit onderwerp, zei ik dat de testkits 6 maanden voorafgaand aan de epidemie in China klaar waren voor gebruik in de zomer van 2019. Hoe is het mogelijk om duizenden van dergelijke testkits beschikbaar en gebruiksklaar te hebben zonder een virus te isoleren dat zich nog niet heeft getoond?

Terwijl ik dit blog schrijf, kwamen de laatste opmerkingen van Martin Armstrong over valse positieven in mijn mailbox. Onthoud alsjeblieft dat hij niets weet over het GNM. Https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/why-we-should-not-test-everyone/

Ik weet zeker dat jullie allemaal vragen, nu ik al deze informatie heb gepresenteerd, “waar gaat dit heen en is er een samenzwering om de bevolking wereldwijd te controleren?”

Persoonlijk zeg ik ja. Het bewijs groeit en wordt overweldigend, niet alleen via “alternatieve” websites, maar ook via reguliere media.

Ik ben van mening dat de maatregelen die worden genomen om een ​​pandemie onder controle te krijgen, zo onredelijk en extreem zijn dat gewone mensen die nooit in complottheorieën hebben geloofd, uit hun slaap beginnen te ontwaken. Ik hoop dat het doorgaat, omdat het voortbestaan ​​van het leven zoals we het kennen op het spel staat.

Ik hoop dat mensen elke dag een paar minuten hun hoofd uit hun apparaten zullen halen en gaan nadenken over wat er in de echte wereld gebeurt. Zodra we erkennen dat onze huidige technologie de eerste stap is tot slavernij, krijgen we een kans.

We worden al gevolgd via onze telefoons en androïden, maar we kunnen ze uitschakelen.

Nano chippen is voor de rest van je leven.