COVID-19 Deel VI – Wat is er mis met deze foto?

30 maart 2020

In de afgelopen drie maanden is er veel aan het licht gekomen met betrekking tot deze zogenaamde pandemie. Ik denk dat meer mensen zich ervan bewust worden dat dit het gevolg is van de hype en desinformatie die vrijwillig is gepleegd door de media en is georkestreerd door een handvol mensen die we hebben gestemd om ons te vertegenwoordigen in onze zogenaamde democratische samenleving.

De gevolgen van dit evenement zullen zich de komende weken openbaren en we zullen eindelijk de gevolgen zien van wat ons is aangedaan.

Mensen zijn bang, maar van het verkeerde. Mensen van alle landen zijn bedrogen door fraudeurs die we wereldleiders noemen.

Maar elke dag zie ik meer mensen wakker worden. Dit is wat mij de hoop geeft dat we dit zullen overleven en ervan leren, zodat we nooit meer toestaan ​​dat zoiets sinisters als dit opnieuw gebeurt.

Degenen onder ons in de legitieme GNM-gemeenschap hebben al erkend dat dit een fraude was vanaf het begin van deze zogenaamde pandemie. Maar het grote publiek had geen idee hoe ze uur per uur werden gemanipuleerd door de politici en de media toen ze vastgelijmd raakten aan hun tv’s, telefoons of computerschermen.

We moesten wachten op gewone mensen die niets van het ziekteproces afweten om vragen te stellen en onze manier van denken in te halen. Er zijn gewoon te veel inconsistenties in deze rapporten die we niet kunnen negeren.

Helaas raakten mensen vanaf het begin in de ban van een ‘pandemie’. Ze werden ook mooi voorbereid door tv-programma’s, films en videogames om zich in te kopen voor een dergelijk evenement.

Ze waren rijp voor het plukken en het enige dat nodig was, was dat één groep mensen in China gezamenlijk een “territoriale angst voor agressie” oploste om alles in gang te zetten. Het was een uitgelezen kans en degenen die aan de macht waren met een verborgen agenda hebben er gebruik van gemaakt.

De media hebben geen enkele beat gemist bij het toevoegen van de hype, maar ook complottheoretici die vol ideeën zaten over waarom deze mensen plotseling ziek werden. Er waren meldingen van bio-engineered virussen, 5G-torens enz. Maar niemand keek naar het voor de hand liggende. De “nummers” waren allemaal uitgeschakeld.

In China

Dit was een griep die werd ervaren in een stad met 11 miljoen mensen, vandaar de hoge aantallen, en uiteindelijk was het sterftecijfer niet hoger dan in enig ander zogenaamd griepseizoen. De aantallen waren evenredig met de bevolking.

Vreemd genoeg meldden de Chinezen heel eerlijk dat er geen kinderen waren getroffen. In dat geval zou dit niet het geval zijn bij een pandemie.

In de GNM zou het normaal zijn dat kinderen niet werden getroffen omdat ze de aard van het conflict niet begrepen dat de volwassenen ervoeren voorafgaand aan de resolutie die ze gezamenlijk hadden ervaren. De personen die stierven waren gemiddeld 80 jaar oud met andere onderliggende gezondheidsproblemen.

Deze demografie is volkomen normaal voor een bepaald griepseizoen en niemand stelt vragen omdat het normaal is. Dit is waar de hype en verkeerde informatie binnenkomen.

Toen de griep China trof, waren de testmethoden zes maanden eerder al aanwezig voor de COVID-19 en werden ze snel en ‘genadig’ geleverd door de FDA, maar niet gratis.

Labs over de hele wereld krabbelden snel om het virus te isoleren, er werden nieuwe onderzoeken gemaakt … en dat was het moment waarop mensen achterdochtig hadden moeten worden. Maar ze vroegen niet waarom ze de testkits al beschikbaar hadden, vooral omdat het virus nog niet was ontdekt.

Het werd echter snel bestempeld als COVID-19 een mutatie van het coronavirus voordat iemand de kans kreeg om de vraag te stellen. Natuurlijk twijfelden de media er ook niet aan en mensen waren zo dankbaar dat ze op de hoogte werden gehouden en dat ze konden worden getest.

Het ondenkbare

Toen gebeurde het ondenkbare en werd een wereldpandemie uitgeroepen. We kregen de opdracht om hun regels na te leven of om te worden geconfronteerd met “de wet” die onder de omstandigheden van een “nationale noodsituatie” zeer gemakkelijk en snel werd aangenomen.

Binnen een paar dagen na deze fraude stortte de economie wereldwijd in en nu weet niemand zeker hoe we op de lange termijn zullen worden getroffen.

Verrassend genoeg vonden regeringen biljoenen dollars waarvan ze eerder beweerden dat ze die niet hadden, en stelden ze geld beschikbaar aan mensen die hun baan verloren of werden ontslagen als gevolg van de verplichte sluiting van niet-essentiële bedrijven.

Gedwongen opsluiting was volgens onze premier Justin Trudeau niet van tafel en dit is nu het geval in de hele EU en het VK. Canada is nog steeds redelijk en stelt ons in staat om te winkelen voor essentiële dingen en een wandeling overdag te maken zolang we sociale afstand houden. We zijn nog niet door de autoriteiten gedwongen om onze buren te vertellen, zoals in het VK, waar de politie wordt ingeschakeld als iemand zich niet aan de regels houdt.

Vreemd genoeg verklaarde het Britse parlement op 19 maart dat de pandemie was afgezwakt en van veel minder belang was dan oorspronkelijk was gemeld. De media maakten hier geen melding van en pas een week later werden mensen op de hoogte gebracht toen alternatieve nieuwszenders het begonnen te bespreken.

Er werden echter andere controles in gang gezet. Er zijn video’s verwijderd van YouTube die waren bestempeld als ‘verkeerde informatie’ over de pandemie. Met andere woorden video’s die naar waarheid verslag deden van wat er aan de hand was. In feite liet mijn Oostenrijkse tegenhanger Helmut Pilhar zijn vlog op de CV-19 van YouTube verwijderen omdat hij het GNM-standpunt uitlegde!

In dezelfde week werd Gwyneth Paltrow publiekelijk belachelijk gemaakt omdat ze de GNM noemde in haar nieuwste boek.

Denemarken

Ondertussen heeft de Deense regering al snel een wet aangenomen waarin staat dat elke burger moet worden ingeënt en dat dit door de politie en zo nodig door het leger zal worden gehandhaafd!

Dit is tegelijkertijd heel beangstigend en verhelderend omdat iedereen met intelligentie deze beweging en de agenda’s van de krachten die er zijn, kon doorzien.

Zijn we in Noord-Amerika de volgende in de rij om te worden onderworpen aan dit soort verlies van vrijheid? Hoe zit het met andere Europese landen? Zullen ze Denemarken volgen?

Een heel belangrijk ding dat we moeten onthouden is dat als deze wetten eenmaal van kracht zijn, ze NIET meer zullen worden teruggedraaid. Daarom hebben wereldregeringen onder de paraplu van een “noodtoestand” de macht om deze wetten in werking te stellen wanneer ze maar willen.

Maar dan weet je dit allemaal. De vraag is WAAROM? Ik weet zeker dat het snel genoeg zal worden onthuld, aangezien de bevolking in de rij staat om te worden onderworpen aan ID2020-chipping die al aanwezig is in afwachting van implementatie. Zoek dit alstublieft online op. Bill Gates is de woordvoerder die probeert het publiek te verkopen over waarom we dit zouden moeten toestaan.

Verdachte tests

Dan is er de test voor ‘een’ virus dat voor het eerst in de geschiedenis van de geneeskunde beschikbaar is, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze niet echt testen op een virus of zelfs op een ‘virale lading’. Dit is een test voor het RNA van iets dat nog niet eens was ontdekt toen de kits werden ontwikkeld.

Wat zien ze?

Blijkbaar uit medische bronnen kan deze test ook bacteriën of zelfs ontstekingen in het lichaam oppikken. Aangezien we weten dat nooit is bewezen dat virussen bestaan, hoe kunnen we ze dan toestaan ​​om met zulke verkeerde informatie weg te komen?

Het is erg overtuigend wanneer de tests worden uitgevoerd door mensen in gevaarlijke pakken … net als in de films, dus het moet echt zijn! Waarom zouden ze anders al die moeite doen?

Wat niemand zich ondertussen realiseerde, is dat door deze testen ook je DNA wordt verzameld.